TOP 5 VIETŲ POILSIUI SU ŠEIMA

1. Atvykus į Šiaulius, būtinai pasivaikščiokite vienu seniausių Bulvaru Europoje ir suraskite „Gatvių zoologijos sodą“. Tai daugybė gyvūnų, kurie pasislėpę skulptūrose, meniniuose akcentuose, piešiniuose: chameleonas, chimeros, gyvatė, drugeliai, kregždutės, gaidys… .

2. „Rūtos“ šokolado muziejus  įsikūręs ilgiausiai Lietuvoje veikiančiame saldainių fabrike, kuris skaičiuoja jau antrą savo gyvavimo šimtmetį. Šiame muziejuje turėsite ypatingą progą paklaidžioti po šokolado istorijos labirintus, iš arti pamatyti kakavos medį bei patyrinėti šokolado rūšis. Iš anksto užsisakę edukaciją, galėsite pabūti šokoladu meistrais ir pasigaminti savo saldainių. Užsukę į čia pat esančią kavinę, pasimėgausite karšto šokolado gėrimu, o parduotuvėje prisikrausite pilnus krepšius lauktuvių.

3. Ar įsivaizduojate, kaip galėjo atrodyti prieš 500 metų sukonstruotas dviratis?! Tokį išskirtinį eksponatą galite pamatyti Dviračių muziejuje, kuriame ir vaikai, ir suaugę taip pat galės išbandyti savo jėgas dviračių varžybose.

4. Šalia Katinų muziejaus esantis Šiaulių Jaunųjų gamtininkų centro žirgynas laukia visų, kurie žavisi žirgais ir myli gamtą. Galėsite pajodinėti, išgirsti įdomių faktų apie žirgus ar surengti išskirtinį pikniką.

5. Vaikščiodami Talkšos ežero pakrante, patirsite daug gerų emocijų bei adrenalino pliūpsnį: moderni vaikų žaidimo aikštelė, energetinis labirintas, sporto treniruokliai, vandens atrakcijos, poilsio zonos bei nuostabūs gamtovaizdžiai. Prie ežero ne tik pramogausite, bet ir skanių ledų paragausite. O Geležinė lapė, kuri puikuojasi Lietuvos rekordų knygoje kaip didžiausia gyvūno skulptūra, mielai leisis glostoma ir fotografuojama.

https://www.visitsiauliai.lt/marsrutai/top-10-vietu-poilsiui-su-seima/: TOP 5 VIETŲ POILSIUI SU ŠEIMA

Parašykite komentarą

Design a site like this with WordPress.com
Pradėkite